Változást és Igazságot 2018-ban!

Változást és Igazságot 2018-ban!

A civilekkel folytatjuk a küzdelmet az igazságos hatalomgyakorlás megvalósításáért! Együtt követeljük a jelenlegi igazságtalan rendszerből fakadó túlhatalom és az ebből fakadó igazságtalanságok felszámolását!

Mert elegünk van a magát nemzetinek és együttműködőnek hazudó, valójában önző, korrupt és igazságtalan rendszerből! Elegünk van abból, hogy a polgárok kisebbségét képviselő hatalom a többség véleményét figyelmen kívül hagyva kormányoz! Elegünk van abból, hogy az ország vagyonát egy szűk kör a saját politikai és gazdasági pozícióinak megerősítésére használja!

Október 23-án 16:30-ra a Kossuth térre hívtuk azokat a civileket, akik eddig is az igazságtalanságok megszüntetésén munkálkodtak, hogy közösen határozzák meg azokat a követeléseket, amelyeket a magyar társadalom egy új, igazságos hatalommal szemben támaszt.

A tüntetésen Budija Szilvia köszöntőjét követően beszédet mondanak a társadalmi igazságosságért küzdő civilek– Rózsa Edit, Várady Zsolt, Schilling Árpád, Horgas Péter, Horváth András, Misetics Bálint, Rényi András, Törley Katalin, Varga Andrea, Kiss László, Mellár Tamás –, és a Közös Ország Mozgalom képviseletében Gulyás Márton. A tüntetésen rövid koncertet ad Gregory G Ras (Komáromy Gergő). A résztvevők listáját folyamatosan frissítjük és hamarosan közöljük az esemény programját is.

Gyere el te is, változtassunk közösen, tegyük meg az első lépést egy új, közös és igazságos Magyarország felé!

Követelések

Igazságot a választási rendszerben!

Igazságot az egészségügyben!

Igazságot az oktatásban!

Igazságot a lakhatásban!

Igazságot a munkahelyeken!

Szűnjön meg a korrupció!

Igazi Nemzeti Konzultáció